Hirdetés
Európa

Munkába állt a Lyon:

:

Hirdetés

Szigorú biztonsági előírások betartása mellett a Tony Parker Akadémián egyéni képzésekkel az LDLC Asvel Feminin Franciaországban tartózkodó tagjainak újraindult a munka.

A korlátozások enyhítése után a francia sportegyesületéknél is elkezdődhettek a termekben az egyéni képzések. Szigorú előírásokat kell betartani, de az új szezonra való felkészülésben kulcsfontosságú ez a munka. A Lyon Euroliga csapata, mely a versenyrendszerek leállításakor vezette a francia bajnokságot, az országban tartózkodó játékosainak tart edzést.

A sort Guy Prat másodedző irányításával Helena Ciak a francia válogatott centere nyitotta az edzésmunkát tekintve. Az alábbiakban erről láthatunk képriportot.

Mint ismert, a Lyon az európai topcsapatok közül elsőként hirdetett keretet. Ide szerződött Sopronból Aleksandra Crvendakic, aki mellett Raincock-Ekunwe, Chevaugeon és Fauthoux az új érkezők. Gyakorlatilag a teljes alapcsapatuk (Tanqueray, Johannes, Plouffe, Badiane Ciak, Clark, Makani, Jocyte) együtt tudott maradni, így bizakodva várják az új évadot.

Fotó: LDLC Asvel Feminin

Hirdetés