Hirdetés
Magyarország

Munkába állt a Szekszárd:

:

Hirdetés

A vírushelyzet miatti korlátozások enyhítésével az Atomerőmű KSC Szekszárd felnőtt csapatának legszorgalmasabb tagjai a mai napon már birtokba is vették a Városi Sportcsarnokot, ahol egyéni edzésterv alapján készülnek a következő szezonra! – olvasható a klub Facebook oldalán.

Mint ismert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) hétfőn határozott arról, hogy a nőknél a Sopron indulhat az Euroligában, a DVTK az Euroliga selejtezőjében, míg a Szekszárd, a ZTE, a Győr, a Cegléd és a PEAC nevezhet az Európa Kupába.

Szabó Gergő, a szekszárdi klub ügyvezető elnöke a teol.hu portálnak foglalta össze álláspontját döntésről:

Nem igazán értettük, hogy az elmúlt három év eredményei alapján hogyan szorultunk ki az Euroligából. Mivel a mostani idényt törölték, mi az előző hármat vettük alapul. Kétszer másodikak, egyszer ötödikek voltunk, miközben a DVTK csak legutóbb jutott be a négy közé, s lett ezüst­érmes. A szövetségtől azt az információt kaptuk, hogy a döntésnél a mostani idénnyel is számoltak, de még ez esetben is holtversenyben állnánk a miskolciakkal. Szomorúak vagyunk, mert az elmúlt három bajnokságban mindig döntőt játszottunk a Magyar Kupában, amit egyszer el is hódítottunk, és a nemzetközi porondon a Sopron mögött a mi csapatunk nyújtotta a legjobb teljesítményt.

fogalmazott a sportvezető. Hozzátéve, a klub dolgozik azon, hogy szabadkártyával ott lehessen az Euroligában. Ha nem jön össze, akkor elfogadják, hogy az Európa Kupában kell indulniuk, s ahogy az elmúlt években, azon lesznek, hogy most is a lehető legtovább jussanak – olvasható a teol.hu jelentésében.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd Facebook

Hirdetés