Hirdetés
Utánpótlás

Munkába állt az U20-as válogatott:

:

Fotó: Vincze Viktória

Hirdetés

Szerdán délután Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában megkezdte a közvetlen felkészülést a július 29. és augusztus 6. között Litvániában (Klaipeda, Vilnius) megrendezésre kerülő A-divíziós Európa-bajnokságra U20-as válogatottunk.

Vincze Viktória technikai vezető elmondta lapunknak, hogy az első napon tanulmányi kötelezettségek (érettségik, egyetemi vizsgák) miatt még többen hiányoztak. 11 fővel dolgozott Tursics Krisztián szövetségi kapitány, illetve segítője Szentpáli Gergő. Fűzy-Antolovics Adél csütörtökön csatlakozik a stábhoz.

A csapat novemberi, februári, illetve májusi összetartásáról már közöltünk rövid riportokat. Tursics Krisztián szövetségi kapitánnyal pedig az edzőtábor előestéjén készítettünk egy átfogó interjút, mely IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: Vincze Viktória

U20-as válogatottunk jövő hétvégén Szlovéniával vívja első felkészülési mérkőzéseit. Ezt követően Franciaországban és Olaszországban szerepelnek nemzetközi tornán a magyar lányok. Illetve hazai pályán még Ausztriát fogadjuk.

A közelmúltban elindult a 2023-as U20-as Európa-bajnokság hivatalos honlapja. Ez IDE KATTINTVA érhető el.

A kontinenstornán a magyar lányok július 29-én 17 órától a házigazda Litvánia ellen mutatkoznak be. A csoportkörben még Finnország és Franciaország lesznek az ellenfeleink.

Fotó: Vincze Viktória

Hirdetés