Hirdetés
Utánpótlás

Munkába állt az U20-as válogatott:

:

Fotó: Török Zsófia

Hirdetés

Kedd délelőtt Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában munkába állt a soproni U20-as A-divíziós Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott.

A szakmai stáb 18 fős bő keretet állított össze, melyben 10 játékos szerepel a tavalyi U19-es világbajnoki bronzérmes együttesből. Az első edzésen, ahol a fenti fénykép is készült, 14 játékos állt rendelkezésre. Dombai Réka, Madár Eszter, a sérülésből lábadozó Miklós Melinda és Sitku Zsuzsanna még nem voltak ott a csapattal. Dombai Réka és Madár Eszter délután csatlakozik a társaihoz.

Válogatottunk a kontinenstorna előtt több felkészülési mérkőzést vív. Június 17-én és 18-án Székesfehérváron Szlovákia lesz a rivális. Június 24. és 26. között Spanyolországba utaznak felkészülési tornára Cziczás László tanítványai, majd közvetlenül az Európa-bajnokság előtt július 1-én és 2-án Sopronban Szlovéniával mérkőznek a mieink.

A soproni U20-as A-divíziós Európa-bajnokságra július 8. és 16. között kerül sor. A magyar csapat a torna A-csoportjában kezdi meg a szereplését Franciaország, Csehország és Hollandia mellett.

A keret tagjai:
Boros Júlia
Dénes Anna
Dombai Réka
Dúl Terka Zsófia
Horváth Boglárka
Horváth Dóra
Keita Aya Júlia
Krasovec Lili
Madár Eszter
Miklós Melinda
Rakita Lili
Rozmán Lilla Anna
Salamon Zsófia
Sitku Zsuzsanna
Szerencsés Tamara Beatrix
Telegdy Zsófia Réka
Vég-Dudás Anna
Vincze Nikolett

A szakmai stáb:
Cziczás László (vezetőedző)
Laczka Miklós (másodedző)
Horváth Zsófia (másodedző)
Pukler Gábor (csapatvezető)
Török Zsófia (Technikai vezető)
Fekete Krisztián (fizioterapeuta)

 

Hirdetés