Hirdetés
USA

Munkába álltak Juhász Dorkáék:

:

Hirdetés

A héten megkezdődtek a csapatedzések a Divízió I-es szakmai programoknál az Egyesült Államokban. Az Ohio State is munkába állt.

Az Ohio State úgy tér vissza a világjárvány után, hogy a tavalyi alapcsapat döntően együtt folytathatja. A hivatalos honlapjuk Juhász Dorkát emeli ki. A szakmai program első olyan játékosa, aki az első két szezonjában a szerzett pontokban és lepattanókban is vezette a csapatot. Lapunkban is felidéztük, hogy milyen kiemelkedő mutatókkal zárta a szezont. Juhász Dorka az elmúlt évadban az utolsó nyolc mérkőzése alkalmával hat alkalommal ért el dupla-duplát. Ezeken a találkozókon 14.4 pont, 12.1 lepattanó volt az átlaga.

A magyar tehetség mellett Braxtin Miller, Aaliyah Patty, Jacy Sheldon, Madison Greene és Rebeka Mikulasikova is visszatérhet. Négyen (Janai Crooms, Kiersten Bell, Aixa Wone Aranaz, Kae Satterfield) nem lesznek már ott a tavalyi csapatból. Az újoncok közül Kateri Poole nevét tették az élre, akit az ESPN országos rangsorában a 24. helyen jegyeztek a gimnáziumi teljesítménye alapján. Nagy figyelmet kapott, még kvadrupla-duplát is szerzett. Szintén újoncok Anyssa Jones, Tanaya Beacham és Gabby Hutcherson. Illetve visszatér Rikki Harris, aki a tavalyi évadot sérülés miatt kiülte.

Az Ohio State minap mutatta be az új mezeit, melyről galériát ITT közöltünk.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

Hirdetés