Hirdetés
Archivum

Munkában a BEAC-Újbuda utánpótlása:

:

Hirdetés

Javában zajlik a munka a BEAC-Újbuda utánpótlás csapatainál. A felkészülés menetérõl a klub honlapja közölt összefoglalót.

Forrás: BEAC-Újbuda hivatalos honlap

Utánpótlás csapatainknál már gõzerõvel zajlik a munka, a következõ idõszakban pedig több edzõtábor és felkészülési torna is tarkítja fiataljaink programját

Junior „A” csapatunk számára immár „komolyra fordult” a felkészülés, hiszen július utolsó hete óta napi két edzéssel készülnek az idényre. Vajda Anna hölgykoszorúja augusztus 13-tól öt napon át Székesfehérváron edzõtáborozik, majd 20-tól három napos felkészülési tornára utaznak Zalakarosra. A budapesti edzéseket követõen, augusztus utolsó napjaiban pedig Nyíregyházán vár erõfelmérõ a legidõsebb utánpótlás korosztály tagjaira.

Horváth Bianka kadett lányai szintén július 23-án kezdték meg a felkészülést az elõttünk álló szezonra. A lányok június 15. és július 6. között naponta edzettek a BEAC-on, majd kéthetes pihenõt követõen kezdõdött az alapozás. Az elmúlt három hétben elsõsorban az állóképesség fejlesztésén volt a hangsúly. Mától egy héten át Egerben edzõtáborozik a csapat, majd 23-tól három napon át õk is Zalakaroson vesznek részt egy felkészülési tornán. A hónap végén, a juniorokkal közösen utaznak Nyíregyházára.

Serdülõ „A” csapatunk is szerepel közös tornán a juniorokkal, méghozzá Zalakaroson augusztus 20-tól. Tokodi Ildikó tanítványai hétfõtõl állnak munkába, és napi kettõ, majd egy edzéssel készülnek, egészen az iskolai tanév kezdetéig.

A Mocsai László vezette junior „B” és kadett „B” együttes a hét eleje óta dolgozik, napi két edzéssel a BEAC pályán. A lányok 18-ától egy héten át Egerben edzõtáboroznak, majd napi két budapesti edzéssel zárják az augusztust.

Gyerek és kenguru csapatunk, Gyeõry Zsuzsával, hétfõtõl kezdi meg a felkészülést Budapesten, majd augusztus utolsó hetében agárdi edzõtáborozással hangolnak a szezonra. Farkasréti gyerek és serdülõ csapatunk Kunszentmártonban edzõtáborozik augusztus 21. és 26. között.

Az amatõr bajnokságban induló ELTE Fortis csapata, Gyarmati István vezetésével, jövõ hétfõtõl kezdi a közös munkát, napi egy edzéssel. A lányok augusztus 19-tõl egy héten át Balatonfüreden edzõtáboroznak majd, ezt követõen pedig Budapesten folytatódik a felkészülésük az idényre, napi két edzéssel.

Lányok, mindenkinek jó munkát, jó felkészülést kívánunk!

Forrás: BEAC-Újbuda hivatalos honlap

Hirdetés