Hirdetés
USA

Munkában a Los Angeles Sparks és Candace Parker:

:

Hirdetés

Megkezdte a munkát a WNBA floridai buborékjában a Los Angeles Sparks. Candace Parker is edzésbe állt a csapat szakemberek irányításával.

A Los Angeles Sparks a kialakult egyik legnagyobb vesztese. Az új igazolás Kristi Toliver, illetve Chiney Ogwumike sem vállalta a szezont. A helyükre a korábbi győri játékos Reshanda Gray, illetve Te’a Cooper érkezett. A sztárok közül a télen megszerzett Seimone Augustus, illetve a klub ikonja Candace Parker vagy éppen Chelsea Gray vállalta a floridai játékot. Éppen a rutinjuk az, ami miatt még a hiányzóik ellenére sem szabad leírni őket.

Parker helyzete különösen érdekes. Tavaly sérülések hátráltatták és végül 22 meccsen 26.0 perc alatt 11.2 pontot, 6.4 lepattanót és 3.5 gólpasszt átlagolt. A Sparks az alapszakasz 3. helyén végzett, de a döntőbe jutást nem tudta kivívni. A rájátszásban ráadásul a mérkőzések alatt többször látványos konfliktus mutatkozott Parker és a vezetőedző Derek Fisher között. Ilyen szemmel is tanulságos lesz majd figyelni a július végén kezdődő szezont.

Fotó: Los Angeles Sparks

Hirdetés