Hirdetés
Archivum

Munkában a Phoenix Mercury:

:

Hirdetés

Javában zajlanak a WNBA csapatok edzõtáborai. Most a Phoenix Mercury felé vesszük az irányt, ahol a nyáron majd Yvonne Turner szereplését követhetjük.

Fotó: Phoenix Mercury - mercury.wnba.com

Fotó: Phoenix Mercury – mercury.wnba.com

A Phoenix Mercury-hoz kedden csatlakozik DeWanna Bonner, aki az orvosi vizsgálatok után szerdán már edzésbe is áll. Az érkezése azt jelenti, hogy Yvonne Turner-t leszámítva a klub minden játékosa ott tartózkodik az edzõtáborban. Turner pénteken érkezik meg és május 13-án áll majd edzésbe. Bár majdnem mindenki ott van a csarnokban, ez nem jelenti azt, hogy a teljes keret tud edzésmunkát végezni.

Fotó: Phoenix Mercury - mercury.wnba.com

Fotó: Phoenix Mercury – mercury.wnba.com

Diana Taurasi-t kéthete mûtütték. A derekán egy speciális stimulációs eszközzel sétálhat a pálya mellett. Sancho Lyttle és Camille Little szintén nem végezhet teljes értékû munkát. Lyttle térdmûtétje után a rehabilitáció utolsó szakaszában jár, míg Little talpsérüléssel bajlódik.

“A legfontosabb, hogy egy egészséges Diana Taurasi-t szeretnék a pályán látni. Nem szerencsés ez a helyzet, mert úgy érzem, hogy tényleg erõs keretet raktuk össze az idei szezonra, de természetesen maximálisan bízom a többi játékosban. Ez azt jelenti, hogy a többieknek elõ kell lépniük vezérré. Briann January nagyobb szerepet kap. Ahogy BG-nek (Brittney Griner) többet kell vállalnia, mint tavaly és DB-nek (Bonner) is ezt kell tennie. Nem elsõsorban Taurasi pontjai hiányoznak, hanem a vezér-szerepe, a passzai, a jelenléte a pályán.” – mondta Sandy Brondello vezetõedzõ az AZ Central munkatársának.

A Mercury-nál is vannak új érkezõk. Közülük Essence Carson hozza a rutint, míg a Alanna Smith (Stanford) , Brianna Turner (Notre Dame), Sophie Cunningham (Missouri) és Arica Carter (Louisville) játékjogát szerezték meg a Draft-ról. A feltörekvõ fiataljaik sikeres egyetemi szezon után érkeznek. Érdekes lesz figyelni, hogy ebben a bombaerõs gárdában ki tud majd közülük a leginkább érvényesülni.

Fotó: Phoenix Mercury - mercury.wnba.com

Fotó: Phoenix Mercury – mercury.wnba.com

Hirdetés