Hirdetés
Magyarország

Műtét vár Keyona Hayesre:

:

Hirdetés

A DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Keyona Hayes csuklóját műteni kell és várhatóan a játékára a szezon hátralévő részében nem számíthatnak.

“Bár Keyona Hayes játékán és szerzett pontjain nem látszott meg, amerikai játékosunk egy makacs sérüléssel küzdött az elmúlt időszakban. A közelmúltban elvégzett orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy a továbbiakban a csapat nem számíthat Keyona játékára, hisz meg kell őt műteni.” – fogalmaz a DVTK közleménye, mely Völgyi Péter vezetőedző szavait is idézi:

Keyona Hayesnek régóta húzódó csuklósérülése van. Egy ínszalag van elszakadva a játékos kezében és a DVTK Medicalban, Dr. Szabó Zsolt orvosigazgató által elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy a játékos műtéte elkerülhetetlen. Várhatóan az ő játékára a szezon hátralévő részében nem számíthatunk. Egy domináns játékosról beszélünk, aki rengeteg pontot szerzett a csapatnak és a védekezésben is fontos szerep hárult rá. A pótlásáról igyekszünk mielőbb gondoskodni, az elkövetkező mérkőzéseken azonban várhatóan három légióssal fogunk játszani.

– nyilatkozta Völgyi Péter.

Keyona Hayes a novemberi visszatérése óta lejátszott nyolc bajnokin 31.5 perc alatt 22.3 pontot és 11.6 lepattanót átlagol. A teljesítmény-index átlaga 32.8-as.

Hirdetés