Hirdetés
Archivum

Nagy-Bujdosó Nóra a gyõri szerzõdésérõl az M4 Sporton:

:

Hirdetés

Az M4 Sporton volt vendég Nagy-Bujdosó Nóra, aki a CMB Cargo UNI Gyõrhöz történõ szerzõdésérõl nyilatkozott.

A VBW CEKK Ceglédtõl novemberben távozó klasszis a beszélgetés elején elmondta, hogy január vége – február eleje magasságára tervezi a bemutatkozást. Sok függ azonban attól, hogy a Cegléd fellebez-e a bíróságon.

Nagy-Bujdosó Nóra érkezésével Gyõrben bõvülnek a rotációs lehetõségek. Nem is titkolta egyik fél sem, hogy elsõsorban ez lenne a cél. „Mindenféleképpen szeretnék segíteni a lányoknak. Azért láttuk, hogy egy szezon alatt bármikor jöhet egy sérülés. A gyõri vezetõk így akarták bebiztosítani magukat a bajnokság végére és a kupasorozatra.” – mondta a rutinos játékos, akinek a szerepében nagy változás állhat be. Amíg Cegléden Nagy-Bujdosó Nóra bõven 30 perc felett átlagolt, addig Gyõrben elõfordulhat, hogy csak részfeladatok megoldása jut.

„Tisztában vagyok ezzel, igen. Amikor aláírtam, már ezt tudtam. Élvezni szeretném ezt a négy hónapot a pályán. Természetesen más szerep, de szerintem ez gondolkodásmódban dõl el, hogy egy játékos hogy tud beszállni a kispadról. Én most tudom, hogy nem 40 percet fogok játszani, hanem 20-at. Ezzel a 20 perccel próbálok majd gazdálkodni.” – fogalmazott Nagy-Bujdosó Nóra, akivel szeretne a táblázaton felfelé elmozdulni a Gyõr.

„Vannak célok, meglátjuk hogy sikerül megvalósítani. Minden adott, hogy elérjünk egy bajnoki döntõig vagy egy kupadöntõig.” – összegzett a pályafutása korábbi szakaszában a Gyõrrel már bajnokságot is nyerõ játékos.

A teljes beszélgetés megtekinthetõ ITT

Hirdetés