Hirdetés
Európa

Nagy-Bujdosó Nóra továbbra eredményes játékkal segíti csapatát Svácjban:

:

Hirdetés

Nyár elején beszámoltunk arról, hogy a svájci BBC Troistorrents együttesének játékosa lett Nagy-Bujdosó Nóra. Október végén pedig arról is hírt adhattunk, hogy a harmadik forduló All-Star ötösébe beválasztották. A válogatott szünet óta négy mérkőzést vívott a csapatuk, melyeken Nagy-Bujdosó Nóra ponterős játékkal segítette csapatát.

A Hélios VS Basket ellen folytatták november 19-én a szezont. Ekkor a BBC Troistorrents 74-64 arányban maradt alul. Nagy-Bujdosó Nóra 27 perc alatt 11 pontot és 3 lepattanót jegyzett. Három nappal később a BC Winterthur volt a riválisuk és akkor 98-68-as vereséget szenvedtek. A magyar játékos 16 pont, 10 lepattanós dupla-duplával zárt.

November végén a Troistorrents 82-60-ra múlta felül a Nyon Basket Féminin csapatát. A nagyszerű győzelem alkalmával Nagy-Bujdosó Nóra 28 perc alatt 5 pontot, 9 lepattanót és 3 gólpasszt ért el. Szombaton pedig a BCF Elfic Fribourg együttesét fogadták. Ekkor 76-64-re maradtak alul. Nagy-Bujdosó Nóra 33 perc alatt 15 ponttal, 6 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt.

Hirdetés