Hirdetés
Archivum

Nagy-Bujdosót kifizette a Pécs, Fegyverneky ügyében fellebbez:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Pécs 2010 együttesét a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) versenybizottsága csütörtökön játékengedély-kiadási tilalommal, illetve a november 25. utáni meccsei pontlevonásával büntetett kér korábbi játékosa Nagy-Bujdosó Nóra és Fegyverneky Zsófia felé fennálló tartozásai miatt.

A pécsi klub hivatalos honlapján Albert Tamás a Pécsi Nõi Kosárlabda Kft. ügyvezetõ igazgatója rövid közleményben számolt be a péntek délutáni fejleményekrõl:


Nagy-Bujdosó Nóra esetében nincs ügy.


Ahogy azt elõzetesen jeleztük az érintettek felé, a tartozást a mai napon kiegyenlítettük, az teljesítés igazolását az érintettek felé megküldtük.


Fegyverneky Zsófia esetében a Pécsi Nõi Kosárlabda Kft. a fellebbezés jogával él, mivel az MKOSZ Versenybizottságának határozata az abban foglalt szankciót egy hibás tartalommal bíró tartozás elismerõ nyilatkozat alapján rótta ki. Ezen nyilatkozattal kapcsolatban a Pécsi Nõi Kosárlabda Kft. a jogi útra történõ terelés lehetõségét sem zárja ki.


A határozat alapján a fellebbezést 8 napon belül kell megtenni, mely idõszak a szankció alkalmazására nézve halasztó hatályú. Ez ebben az esetben azt jelenti, hogy a hétvégén sorra kerülõ mérkõzésen nem sújtja csapatunkat pontlevonás. Ennek tényét Bodnár Péter az MKOSZ ügyvezetõje is megerõsítette.”

Hirdetés