Hirdetés
Archivum

Nagy Dorottya 19 pontja a Tampa Spartans legutóbbi meccsén:

:

Hirdetés

A Sunshine State Konferencia küzdelmei alkalmával a University of Tampa csapata szombaton este az Embry-Riddle vendége volt. A Tampa Spartans 67-58-ra alulmaradt, de Nagy Dorottya kiemelkedõen ponterõsen játszott.

Az elsõ negyed mindkét oldalról extra dobóformát hozott. Külön ki kell emelni Nagy Dorottyát, aki a Tampa gárdájában 10 perc alatt egymaga 11 pontot szerzett. A hét mezõnykísérletébõl öt sikeresnek bizonyult. Az Embry-Riddle azonban az elsõ szakasz végén így is 21-18-as elõnyben volt. A második etapban ezzel a lendülettel tovább növelték a különbséget, a félidõben már 35-27-re mentek.

A harmadik negyed a Tampa gárdájának sikerült jobban. Egészen 43-41-ig felzárkóztak Nagy Dorottyáék, de fordítani nem sikerült. A 46-41-rõl induló záró szakaszban a 10 egységet is átlépte az Embry-Riddle elõnye. Bár mindent megtett a felzárkózásért a Tampa, de összességében magabiztos hazai siker született. Nagy Dorottya a 65-58-as vereség ellenére extra meccset hozott: 23 perc alatt 19 ponttal és 4 lepattanóval zárt.

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

Statisztika

Hirdetés