Hirdetés
USA

Nagy Dorottya All-American elismerést kapott:

:

Hirdetés

Bár az egyetemi versenyszezon csonka véget ért, de a Divízió II-ben az egyéni díjakat kiosztották. Az egyik szakmai bizottság, a Commissioners Association, All-American elismerést szavazott meg Nagy Dorottyának. Ez komoly visszajelzés az elmúlt évad teljesítményéről. A Tampa Spartans szakmai programjának történetében mindössze két játékos kapott hasonlót a magyar tehetség előtt.

Nagy Dorottya kiemelkedő szezont teljesített, amit széleskörű szakmai elismerés követett. A Divízió II. déli régiójában az év játékosának választották. Korábban a Sunshine State Konferenciában szintén megválasztották a szezon legjobbjának.

A Tampa 24 győzelmet és 5 vereséget jegyzett az egész szezonban. A Sunshine Konferencia csapatai ellen 19 siker és 1 vereség volt a mérlege. Nagy Dorottya 16.1 pont és 9.5 lepattanó átlaggal segítette csapatát – olvasható a Tampa közleményében.

A konferencia teljes mezőnyét nézve a legmagasabb átlagot érte el a lepattanókban és a harmadik legmagasabbat szerzett pontokban. A mezőnyszázalékot tekintve a hatodik a rangsorban. Itt az átlaga kiemelkedő 53%.

Hirdetés