Hirdetés
Archivum

Nagy Dorottya ismét a Tampa legeredményesebbje volt, 15 ponttal segítette csapatát:

:

Hirdetés

Szombaton magyar idõ szerint az esti órákban a University of Tampa együttese a Florida Tech otthonában lépett pályára. A Tampa a harmadik negyedben hagyta állva riválisát. Nagy Dorottya ismét csapat legponterõsebb játékosaként zárt.

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

Szoros és küzdõs elsõ félidõ jellemezte a találkozót. Az elsõ szakasz végén 12-11-re a Tampa vezettek, majd a második etapban a Florida Tech fordított. A félidõt egy dudaszós triplával zárták, amivel 22-21-nél náluk volt az elõny. A harmadik negyedben lényegesen ponterõsebb mederben haladt az összecsapás.

A Spartans a harmadik szakaszban extra dobóformát mutatott. Az utolsó nyolc mezõnykísérletükbõl hetet értékesítettek, ami megalapozta a végeredményben megjelenõ nagyobb különbséget. Ezt a 10 percet összességében 22-13-ra nyerték. A negyedik negyednek 43-35-rõl vágtak neki a felek és itt már nem volt kérdés a Tampa sikere.

Az 57-42-es gyõzelem alkalmával Nagy Dorottya 38 percet töltött a pályán, 15 ponttal és 9 lepattanóval zárt. Ebben a szezonban ötödik alkalommal jutott 13 pont fölé, ami kiemelkedõ teljesítmény.

Statisztika

Hirdetés