Hirdetés
Archivum

Nagy Dorottya rangos elismerései:

:

Hirdetés

A Divízió II-es Sunshine State Konferencia kiosztotta a 2018/2019-es alapszakasz egyéni elismeréseit. Nagy Dorottya, a Tampa Spartans játékosa két rangos díjban részesült. Gratulálunk!

Fotó: Sunshine State Konferencia

Fotó: Sunshine State Konferencia

A Sunshine State Konferencia nõi kosárlabda bajnokságát nézve az évad legjobb újonnan érkezõ (“Newcomer of the Year”) játékosa címet Nagy Dorottya kapta.

Az University Of South Floridától Tampába érkezõ Nagy Dorottya kiváló alapszakaszt teljesített. A Konferencia összeállításában kiemelik, hogy a legtöbb lepattanót, egészen pontosan 246-ot gyûjtötte és a legmagasabb meccsenkénti lepattanó-átlagot (9.1) teljesítette. Ezen felül a második legmagasabb mezõnyszázalék-átlaggal (50.2%) zárt.

Nagy Dorottyát a Sunshine State Konferencia elsõ csapatába (First-Team All-SSC) is beválasztották. Az alapszakaszban 27 találkozón lépett pályára, ezeken 14 pont, 9.1 lepattanó és 1.9 gólpassz lett az átlaga.

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

A rájátszás elsõ meccsét is lejátszotta a Tampa, a Sunshine State Konferencia negyeddöntõjében a Rollins gárdájával szemben alulmaradtak.

Hirdetés