Hirdetés
Archivum

Nagy Dorottyáék a Divízió II-es országos fõtáblán:

:

Hirdetés

Nagy terjedelemben beszámoltunk arról, hogy a Tampa Spartans együttese kiélezett küzdelemben alulmaradt a Sunshine State Konferencia negyeddöntõjében. A csapat számára azzal a konferencia-küzdelmek lezárultak az évadra, de az NCAA Divízió II-es nõi kosárlabda bajnokságának országos 64-es fõtáblájának mezõnyébe a szakemberek beválasztották a csapatot.

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

Az NCAA Division II Women’s Basketball Committee hétfõn hajnalban mutatta be az egyetemi második vonal 64 csapatos országos fõtábláját. Az ide tartozó 24 Konferencia bajnoka automatikusan felkerült a táblára, míg a további 40 helyet a szezon során elért eredmények alapján részben a Divízió I-ben is alkalmazott statisztikai összehasonlítás elvégzése után töltötték fel.

A Tampa nem futott rossz szezont a némileg váratlan negyeddöntõs vereség ellenére. Végül 21 gyõzelemmel és 8 vereséggel zárták az alapszakaszt, ami saját Konferenciájukban szereplõ riválisok ellen 15/5-ös mutatót jelentett. Ennek megfelelõen, ha izgulni is kellett, de volt esély arra, hogy a szakemberek lehetõséget adnak a legnagyobb porondon. Szerencsére így is történt, Nagy Dorottyának tehát pénteken este a Lee University csapata ellen szurkolhatunk.

A Divízió II-es országos bajnokság alkalmával nyolc darab nyolccsapatos régióban kezdõdik meg a küzdelem március 15-én. A Tampa a Déli Régióba (South Region) nyert besorolást, melynek küzdelmeit a Florida Southern College rendezi a lakeland-i Jenkins Fieldhouse aréna falai között. A Tampát a szakemberek az 5. helyen emelték ki és így kapták meg a 4. Lee-t ellenfélnek.

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

Ágrajz

(A képre kattintva nagyítható a táblázat.)

Hirdetés