Hirdetés
Archivum

Nagy Dorottyáék idegenbeli gyõzelme, Csutorás Fanniék a UConn vendégei voltak:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra ismét több magyar érdekeltségû találkozót rendeztek a tengerentúli egyetemi küzdelmek alkalmával. Összefoglalónkban Nagy Dorottya, Csutorás Fanni, Kaposi Pálma és Vukov Szonja találkozóira tekintünk ki.

A University of South Florida 62-53-as gyõzelmet aratott a Tulane University otthonában. Az USF színeiben Nagy Dorottya 13 percet töltött a pályán, 8 pontot és 4 lepattanót szerzett. A hat mezõnykísérletébõl négy sikeresnek bizonyult.

Az East Carolina University a lehetõ legnehezebb ellenfél a UConn vendége volt. Az ECU a papírformának megfelelõen 90-45-re alulmaradt. Csutorás Fanni 8 perc alatt 8 pontot szerzett. Ez volt a UConn sorozatban aratott 89. gyõzelme és jövõ héten kedden éppen a konferencia másik magyar érdekeltségû csapata a University of South Florida ellen állíthatják be a 90 meccses gyõzelmi sorozat rekordját.

University of Minnesota 78-62-es vereséget szenvedett az Indiana University gárdájától. Kaposi Pálma a University of Minnesota együttesében 10 percet töltött a pályán, ez idõ alatt egy sikeres mezõnykíséelete volt. A 2 pontja mellett 2 lepattanó és 2 gólpassz került a neve mellé.

A KJCC küzdelmei alkalmával a Highland Community College sorozatban 15 megnyert mérkõzés után elszenvedte elsõ vereségét, miután 83-71-re alulmaradtak az Iowa Western Community College otthonában. Sajnos egyelõre Vukov Szonja teljesítményérõl nem tudunk beszámolni, miután a házigazda intézmény nem tette közzé a mérkõzés statisztikai lapját. Pénteki összefoglalónkban igyekszünk pótolni ezen hiányt.

Híreink követhetõek Facebook, Twitter és Instagram oldalunkon!

Hirdetés