Hirdetés
USA

Nagy Dorottyáék kiemelkedő alapszakasz után készülnek a rájátszásra:

:

Hirdetés

Keddről szerdára virradóra a Tampa Spartans megkezdi szereplését a Divízió II-es Sunshine State Konferencia rájátszásában.

Nagy Dorottyáék kiemelkedő 19/1-es mutatóval megnyerték a Konferencia alapszakaszát. Az egész szezonban domináltak, ami részben éppen a magyar játékosnak köszönhető. Nagy 16.2 pont és 9.8 lepattanó átlaggal mindkét mutatóban csapata legjobbja. Ahogy az intézmény honlapja írja, LaShayla Wright-Ponder-rel dinamikus duót alkotnak. Nagy 12, Wright-Ponder 9 dupla-duplát ért el idén.

A Tampa 66.8 szerzett pontot átlagol meccsenként és mindössze 55.1 pontot kapnak. Az ellenfelük az Embry-Riddle lesz, akiket január 8-án 65-40-re, február 12-én 64-47-re győztek le. A konferencia alapszakaszát nézve az Embry-Riddle a 8. lett 7/13-as mutatóval. Nem volt igazán jó évük. Ettől függetlenül január végén és február elején akadt egy ötmeccses sorozatuk, amelyből négyet megnyertek. Ha a Tampa tudja hozni az eddig mutatott eredményes alapjátékát és továbbra is jellemzően 60 pont alatt tartja riválisait, akkor nagy favorit lesz a találkozón.

tampaspartans.com

Hirdetés