Hirdetés
USA

Nagy Dorottyáék megkezdik a konferencia küzdelmeket:

:

Hirdetés

Szombaton este a Tampa, Nagy Dorottyával a soraiban megkezdi mérkőzéseit a Sunshine State Konferenciában. Az első ellenfél az Divízió II Déli Régiójának bajnoka a Nova Southeastern lesz.

A Tampa a Spartan Crossover szezonnyitó hétvége, azaz november 8-9. óta nem játszott mérkőzést, de most beindul a nagyüzem. December 14-ig a Bellarmine, az Eckerd, a Rollins és a Saint Leo lesz a rivális a Konferenciából. Sok mindent meghatározhat majd a kezdés. Ahogy arról hírt adtunk, a Konferenciában Nagy Dorottyáékat rangsorolták első helyen és a Nova Southeastern a második.

A Tampa egy győzelmet és egy vereséget jegyzett a szezonnyitóján, a Spring Hill-t 78-46-ra verték, a West Georgiától 69-67-re kikaptak. Összességében pozitívan értékelték a két találkozót. Támadásban a 106 mezőnykísérletből 54 sikeres lett, ami 50.9%-os mutatót jelent. A Tampa jól is védekezett, a riválisok a 124 kísérletükből 42-et tudtak értékesíteni. Amíg a Tampa 50% környékén értékesíti helyzeteit és 35% alatt tartja riválisait, ebben a konferenciában az esetek többségében esélyes lesz.

Nagy Dorottya a szezon első két meccsén 30 pontot, 22 lepattanót szállított. A két csapat februárban találkozott legutóbb és az magyar szempontból egy emlékezetes este volt Nagy Dorottya 20 pont, 13 lepattanó, 6 gólpassz teljesítményével.

Fotó: tampaspartans.com

Hirdetés