Hirdetés
Archivum

Nagy különbségû gyõzelmekkel hangoltak az Euroliga csapataink heti riválisai:

:

Hirdetés

A héten immár a 8. fordulóval folytatódnak a nõi kosárlabda Euroliga küzdelmei. A magyar csapatok riválisai nagy különbségû gyõzelmekkel hangolódtak a hétvégén.

Az UNIQA Sopron szerdán 18 órától a CCC Polkowice együttesét látja vendégül. A lengyel csapat a bajnoki tabella 8. helyén álló JAS-FBG Zag³êbie Sosnowiec gárdájához látogatott. A Polkowice végig vezetve 86-42-es sikert ünnepelhetett. A két csapat között már a 19-2-es elsõ negyed eldöntötte a lényeges kérdéseket. A 23 pontos Isabelle Harrison lett a legeredményesebb, míg Valerija Musina 13, Magdalena Leciejewska 10 pontot szerzett. A CCC Polkowice 8 gyõzelemmel és 6 vereséggel a lengyel tabella 5. helyén áll.

Szintén szerdán, de már 19 órától a CMB Cargo UNI Gyõr az USK Praha vendége lesz. A prágai csapatra papíron egy rangadó várt, hiszen a Nymburk gárdájához látogattak. A hazaiak egy negyeden át tudták tartani a lépést, de a félidõben már 51-30-ra ment Natalia Hejkova gárdája. A második 20 percben mindössze 18 pontot szerzett a Nymburk, miközben a prágai együttes játékosai közül mindenki pályára került és szinten mindenki be is talált. A 18 pontos Tereza Vyoralová lett a legeredményesebb, míg Candice Dupree 17, Karolína Elhotová 14 pontot szerzett a gyõztes gárdában. Az USK Praha sorozatban 15. gyõzelmét szerezte meg és veretlenül vezetik a tabellát.

Hirdetés