Hirdetés
Archivum

Nagy lehetõséget szalasztott el a Chicago Sky:

:

Hirdetés

Keddrõl szerdára virradóra három mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Nézzük a játéknap rövid összefoglalóját.

A Minnesota Lynx 87-82-re verte a Chicago Sky együttesét. A Sky Courtney Vandersloot korai sérülése ellenére 35 percen át teljesen nyílttá tudta tenni a mérkõzést és közel állt a bravúrhoz. A záró szakaszban egy 10-2-es futással fordított a Lynx és végül 55 másodperccel a lefújás elõtt Maya Moore triplája alakította 85-80-ra az állást, ahonnan már nem voltak gyõzelmi esélyei a chicagói együttesnek. Allie Quigley 19 perc alatt 9 pontot ért el. A mezõny legeredményesebbje Elena Delle Donne volt, aki 38 ponttal zárt. A gyõztes csapatból Maya Moore jutott 33 egységig.

A Dallas Wings nagy izgalmak közepette 77-74-re gyõzte le a Phoenix Mercury gárdáját. Fordulatos találkozó volt, ahol a hajrába pár pontos elõnnyel érkezett a Dallas. A Phoenix azonban Diana Taurasi és DeWanna Bonner tripláival felzárkózott. Az utolsó 20 másodpercben egészen 75-74-ig kapaszkodtak fel. Erre válaszolt dallasi részrõl két sikeres büntetõvel Aerial Powers. Az utolsó támadás joga azonban a Phoenix-et illette és Diana Taurasi igéretes helyzetbõl vállalt triplát, de a kísérlete a dudaszó pillanatában lejött a gyûrûrõl.

A játéknap harmadik mérkõzésén nagyobb különbség alakult ki. Az Atlanta Dream végig vezetve 77-64 arányban múlta felül a Seattle Storm együttesét.


Eredmények és statisztika

Seattle Storm – Atlanta Dream 64-77
Chicago Sky – Minnesota Lynx 82-87
Phoenix Mercury – Dallas Wings 74-77
 

Hirdetés