Hirdetés
Archivum

Nagy változások nem lesznek a spanyol stábban az Eb-re:

:

Hirdetés

A Spanyol Kosárlabda Szövetség (FEB) véglegesítette a szakmai stábot a 2019-es Európa-bajnokságra. Nagy változások a címvédõnél nem lesznek.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

Nyitott kérdések a spanyol szakmai stábot illetõen nem voltak, hiszen csak kisebb változásokra lehetett számítani. Természetesen ettõl függetlenül mindig meg kell várni a hivatalos bejelentést.

A szövetségi kapitány Lucas Mondelo munkáját César Rupérez, Madelen Urieta és Isaac Fernández segíti. Az erõnléti edzõ Jordi Aragonés, a fizioterapeuták Juan Carlos Palacio és Óscar Ortega, a csapatorvos pedig Juan Francisco Abellán lesz. Az Európa-bajnokságon a küldöttséget csapatvezetõként Susana Ferreras segíti.

A spanyol szakmai stábnak nem lesz könnyû dolga a csapat összeállításánál, miután hétfõn hivatalossá vált, hogy Alba Torrens nem lehet ott a társaival a kontinenstornán. A felkészülést május végén kezdik és a nagyközönség elõtt azon a burgosi tornán mutatkoznak be, ahol a magyar válogatott is szerepel. Az Európa-bajnokságon az A-csoportba kerültek a spanyolok Ukrajna, Nagy-Britannia és Lettország mellé.

Hirdetés