Hirdetés
Archivum

Nagyot hajráztak Boros Dorkáék, de rangadót veszítettek:

:

Hirdetés

Szombaton nagyüzem volt a brit nõi kosárlabdában. Fritz Juditék kupa elõdöntõjérõl nagy terjedelemben hírt adtunk, de a WBBL-ben is több összecsapást bonyolítottak le. Az Oaklands Wolves Boros Dorkával soraiban közvetlen riválissal szemben veszített rangadót.

Fotó: Oaklands Basketball - Twitter.com/Oaklandsball

Fotó: Oaklands Basketball – Twitter.com/Oaklandsball

A téli szünet elõtti idõszak jól sikerült az Oaklands Wolves számára. Boros Dorkáék két értékes gyõzelmet arattak, javítva ezzel a kicsit döcögõsebb õsz kedvezõtlen eredménysorán. A szombati bajnokit is jól kezdték a nyolc közé jutásért zajló versenyfutásban közvetlen riválisnak számító BA London Lions ellen. 10 perc után 16-12-re vezettek. A második negyedben 26-24-ig õrizte elõnyét az Oaklands Wolves. Innen azonban a londoniak 7-0-val zárták a félidõt.

A 31-26-os nagyszünetet követõen úgy nézett ki, hogy a BA London Lions gyorsan döntésre viszi a meccset. Ponterõs játékkal megduplázták az elõnyüket. Az utolsó 10 percnek 45-35-rõl futottak neki a felek. Itt öt perc volt hátra, amikor már 53-36-ra ment a londoni alakulat. Boros Dorkáék azonban nem adták fel és egy 16-0-s futás végén 53-52-re felkapaszkodtak. Fordítani nem sikerült, így végül a hajrában behúzta a gyõzelmet a BA London Lions.

Az 59-56-os vereség alkalmával Boros Dorka sok lehetõséget kapott, 28 perc alatt 3 ponttal és 2 lepattanóval zárt.

Hirdetés