Hirdetés
Magyarország

Nagyot harcolt az NKA Universitas PEAC II. a Piros csoportban:

:

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés

Nagyon jó teljesítményt nyújtott az NKA Universitas PEAC II. a soproni Sportdarázs-SMAFC elleni bajnokin, aminek 68-46-os győzelem lett az eredménye.

Nagyon koncentráltan, jól játszott a Pécsi a női amatőr NB I. Piros csoportban megrendezett bajnokin, mindenki maximálisan odatette magát – pont úgy, ahogy egy Pécs–Sopron meccsen illik. A lányok nagyon megdolgoztak a sikerért, végig keményen védekeztek, amivel nem igazán tudtak mit kezdeni a soproni vendégek. A harmadik negyed végén 45-37-re állt a mérkőzés, vagyis ekkor még semmi sem dőlt el. Az utolsó felvonásban azonban még rátett egy-két lapáttal a hazai együttes, – ezt a tíz percet 23-9-re megnyerték – és ennek köszönhetően végül több mint hússzal, 68-46-ra győztek.

Ez a meccs sokkal keményebb volt, mint ahogy az eredmény ezt mutatja. Egészen a végéig nagy küzdelem folyt a pályán. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenki kiadta magából a száz százalékot, de lehet, hogy még többet is. Maximálisan betartotta a csapat a megbeszélteket, kőkeményen védekeztünk, és a megszerzett labdákból könnyű kosarakat dobtunk. Az egész mérkőzésen higgadtan, okosan játszottunk.

– nyilatkozta a mérkőzést követően Vilipics-Kmézics Daliborka, az NKA Universitas PEAC II. vezetőedzője.

NKA Universitas PEAC II.–Sportdarázs-SMAFC 68-46 (16-10, 17-15, 12-12, 23-9)

NKA Universitas PEAC II.: Laczkó 24/12, Kötő, Bojtár Boglárka 8, Farkas 20/6, Olawuyi 4. Csere: Nagy R. 9/3, Orbán 3/3, Szantner Zs. Vezetőedző: Vilipics-Kmézics Daliborka.

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés