Hirdetés
3x3

Nagyot küzdött a “B” válogatott és Debrecen is, de nem sikerült a négy közé jutás:

:

Hirdetés

Szombaton a kora esti órákban rendezték a debreceni 3×3-as ifjúsági fesztivál negyeddöntőit. A csoportkört követően a magyar “A” válogatott és Észtország nemzeti csapata automatikusan az elődöntőbe került. A másik két helyért vívtak párharcokat.

A magyar “B” válogatott 14-9-re alulmaradt Csehországgal szemben. Mindent kiadtak magukból a lányok és hatalmasat küzdöttek. A mérkőzés elején 2-0-s előnybe kerültünk és a találkozó első felében 5-4-ig fej-fej mellett haladt a két alakulat. Ezt követően léptek el 8-4-re a csehek. A magyar csapat azonban nem adta fel és még másfél perccel a vége előtt is sikerült 11-9-re felzárkózni. A hajrában érvényesítette fölényét riválisunk.

A debreceni fiatalok 18-5-ös vereséget szenvedtek Szlovéniától. Erre a párharcra is ugyanaz igaz, mint az első negyeddöntőre. Szorosabb csata alakult ki, mint a csoportkörben. Három perc alatt elléptek 5-2-re a szlovénok. Összességében végig kézben tartották a meccset és érvényesítették fölényüket, de becsülettel küzdöttek a debreceniek és megnehezítették magasabban jegyzett ellenfelük dolgát.

A program az esti órákban az elődöntőkkel folytatódik. A párosítások az alábbiak:

Magyarország “A” – Csehország
Szlovénia – Észtország

A mérkőzések élőképes közvetítése IDE KATTINTVA követhető.

Hirdetés