Hirdetés
Archivum

Nagyszabású Mikulás ünnepséget rendezett a DVTK:

:

Hirdetés

Csütörtökön került sor Miskolcon a Generali Arénában a klub közel 800 utánpótlás sportolójának bevonásával a DVTK Mikulás ünnepségére. A rendezvényen a DVTK minden szakosztálya, köztük a nõi kosárlabda csapat tagjai is képviseltették magukat. A klub részletes összeállítása olvasható és galériája látható az alábbiakban.

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Hagyományteremtõ szándékkal hívtuk életre három esztendõvel ezelõtt a DVTK Mikulás ünnepséget, melyen az idei évben a klub közel 800 utánpótlás sportolója vett részt.

A Generali Arénában csütörtökön este megrendezett eseményen a DVTK minden szakosztálya képviseltette magát, a játékos vetélkedõk után pedig minden gyermek ajándékkal térhetett haza.

– A DVTK 13 szakosztályában és az egri valamint a salgótarjáni partnerklubjainkban összesen már több mint 3000 fiatal sportol napi rendszerességgel, így elmondható, hogy ha így haladunk, akkor a következõ évek hasonló rendezvényein már ki fogjuk nõni a Generali Arénát – nyilatkozta Tamás Gábor, a DVTK cégvezetõje. – A régió legnépszerûbb és legnagyobb egyesületeként hatalmas a felelõsségünk abban, hogy egészséges, sportszeretõ felnõtteket neveljünk, ezért nagy öröm számomra hogy együtt láthatom a DVTK utánpótlását a lelátón. Nehéz ilyenkor szavakat találni. Sok munka van mindenki mögött, remek munkát végeztek az utánpótlás edzõk és a gyerekek is az elmúlt évben. Talán kevés szó esik a szülõkrõl és a nagyszülõkrõl, akik minden nap nagyon sok áldozatot hoznak azért, hogy a gyerekek mindig idõben ott legyenek az edzéseken és hogy biztonságosan hazaérjenek esténként. Apaként tudom, hogy ezt nem mindig egyszerû megoldani, ezért nagyon hálásak vagyunk nekik. Szeretnék áldott, békés karácsonyt és diósgyõri sportsikerekben gazdag boldog új esztendõt kívánni minden sportolónknak, szüleinek, nagyszüleiknek és természetesen a szurkolóinknak valamint támogatóinknak egyaránt! Hajrá, Diósgyõr!

Galéria

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Hirdetés