Hirdetés
Magyarország

Nagyszerű hangulat a Magyar Kosárlabdázás Napján:

:

Fotó: Streetball Hungary hivatalos Facebook oldal

Hirdetés

Szombaton rendezték a Hősök terén a Magyar Kosárlabdázás Napját, ahol fiatalok és idősebbek, amatőrök és profik egyaránt nagyszerű élménnyel gazdagodtak.

Az időjárás kegyeibe fogadta a Magyar Kosárlabdázás Napját, hiszen nyárias idő fogadta a résztvevőket. Összesen 14 pályán pattogott a labda és kengurú korosztálytól kezdve több, mint 200 csapat mérte össze erejét különböző kategóriákban.

Az MVM Budapest Open mellett a Kenguru 3×3 Kupa, a Budapest 3×3 Kupa és a Streetball Challenge Hungary Országos Döntőjét is végig követhettünk. Mindenki saját korosztályának és tudásszintjének megfelelő színvonalas küzdelemben mérhette fel a tudását.

Fotó: Streetball Hungary hivatalos Facebook oldal

A kísérő rendezvények sem maradhattak el. Az ügyességi versenyek mellett nagy szerepet kaptak az integrációs rendezvények. Ilyen volt a 3×3 Kerekes Székes Kupa és a Speciális Olimpikonok 3×3 versenye.

Vastaps kísérte a FaceTeam bemutatóját. Női kosárlabda szempontjából külön ki kell emelni az 1983-ban Európa-bajnoki bronzérmes válogatottunk köszöntését. Báder Márton, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke és Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár emlékplakettel, virággal köszöntötte nemzeti csapatunk tagjait.

Külön köszöntésben részesült alapítása 60. évfordulója alkalmából a Központi Sportiskola, a KSI. Az intézmény egykori magyar bajnok, illetve válogatott kosárlabdázóit is meghívták a szervezők.

Csodálatos kulisszák előtt találkozott idén is a sportág jelene, jövője és egykori nagy klasszisok, akik kiemelkedő teljesítményükkel minden nap inspirálnak minket jobb és jobb teljesítményre.

Galéria IDE KATTINTVA böngészhető

Hirdetés