Hirdetés
Utánpótlás

Napközis kosárlabda tábort tartott az Atomerőmű KSC Szekszárd:

:

Hirdetés

Július 6-10. között a Dienes Valéria Általános Iskola adott otthont az Atomerőmű KSC Szekszárd első olyan napközis kosárlabda táborának, amit nem csak kosarasoknak hirdettek meg. Baki Sándor edző a klub honlapján értékelt.

Július első hetében hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az egyesület első napközis kosárlabda tábora, ami nem csak kosarasoknak lett meghirdetve. Helyszínül a Dienes Valéria Általános Iskola szolgált, ahol a délelőtti és délutáni edzéseket, illetve a reggeli és uzsonna elfogyasztása mellett a csendespihenőt töltöttük. Ebédelni a Szász Étterembe mentünk, ahol jobbnál-jobb fogások vártak minket.
A hét minden napján színes programokkal vártuk a résztvevőket az edzések mellett. Hétfőn filmvetítésre került sor, kedden mindenki megtervezhette és meg is valósíthatta a saját, egyedi kosaras mezét. Szerdán ebéd után a sportcsarnokban várt minket Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai- és sportigazgatója. A gyerekeket körbevezette, és a sportcsarnok mindennapi működése mellett különösen mélyrehatóan mutatta be klubunk történelmét a kezdetektől a napjainkig. A program végén a hallottakból egy kvíz keretében a táborozók összemérhették a tudásukat, ami után szép ajándékokkal gazdagodtak a helyesen válaszolók. Csütörtökön a mez mellé mindenki kifesthette a saját kosárlabdáját is. Péntekre pedig dinnye evés és táborzárás maradt vissza, aminek keretein belül kiosztottuk a tábor egyéni díjait.
Nagy köszönettel tartozunk a Tolle Zrt.-nek a támogatásért és a Szász étteremnek a finom ebédekért. Külön öröm volt, hogy az NB1-es csapatból Studer Zsuzsa meglátogatott minket, akivel közös fotók is készültek. A tábort sikeresnek könyveltük el, és jövő évben is szeretnénk megrendezni a megfelelő létszámmal. Várjuk a régi kosarasokat és a sportággal megismerkedni vágyókat egyaránt.

– fogalmazott Baki Sándor.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés