Hirdetés
Európa

Natalia Hejkovát díjazták Csehországban:

:

Hirdetés

Csütörtökön este tartották Prágában azt a gálát, melyen az elmúlt esztendő legeredményesebb edzőit vagy a saját területükön kivételes tettet végrehajtó szakembereket köszöntötték. Natalia Hejkova, az USK Praha vezetőedzője is a díjazottak között volt.

Csehországban a hagyományos UNIQA ÉV Edzője gálán külön díjazzák azokat a külföldi szakembereket, akik kiemelkedő teljesítménnyel járulnak hozzá a cseh sportélet sikereihez. Natalia Hejkova, akit tavaly a FIBA Hírességek Csarnokába is beválasztottak, az USK Prahával évek óta az európai elit közvetlen tagja.

2019-ben a prágai gárdát Euroliga bronzéremre vezette a szlovák edzőnő és az új évadban is reális esélyük van a legjobb négy közé jutni. Mint ismert, Natalia Hejkova a női kosárlabda Euroliga történetének legeredményesebb edzője. Összesen ötször hódította el a sorozat trófeáját. Kétszer az MBK Ruzomberok, kétszer a Szpartak Moszkva és legutóbb 2015-ben az USK Praha alakulatával. Emellett négy különböző országból 22 nemzeti bajnoki címe van.

Fotó: cbf.cz

Hirdetés