Hirdetés
Archivum

Natalie Hurst hazatért Canberrába:

:

Hirdetés

A University of Canberra Capitals bejelentette, hogy visszatér a klubhoz Natalie Hurst. A hazánkban Gyõrben és a PEAC-nál is megforduló 34 éves ausztrál irányító sikeres török szezonok után tér haza.

Natalie Hurst Ausztráliában lényegesen ismertebb játékos, mint itt Európában. 1999 és 2010 között a Canberra Capitals kilenc év alatt hát bajnokságot nyert. Egyedüli játékosként Hurst mindegyik bajnoki címnek részese volt. Más csapatban nem is játszott hazájában.

Az elmúlt két évet a Hatay együttesénél töltötte, amellyel a 2015/2016-os szezonban bajnoki ezüstérmes volt, míg ennek köszönhetõen az elmúlt évadban az Euroligában is el tudtak indulni.

„Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek oda, ahol az egész karrierem elkezdõdött. Ez a klub nagyon fontos szerepet játszott a pályafutásom alakulásában, abban, hogy milyen játékos lett belõlem.” – mondta Hurst, aki egy évet írt alá.

A canberrai csapat az elmúlt években hatalmas mélyrepülést mutatott be és ebbõl a hullámvölgybõl a legutóbbi szezonban megszerzett 5. helyükkel kezdték meg a kilábalást.

Hirdetés