Hirdetés
Archivum

Natasa Kovacevic 12 pontja, de a Crvena Zvezda veresége:

:

Hirdetés

Szombaton a 17. forduló kezdõdött Szerbiában, mely során a Crvena Zvezda a bajnoki tabella 6. helyén álló Nis otthonában meglepetésre 73-69-es vereséget szenvedett.

A két csapat õszi mérkõzésén tért vissza Natasa Kovacevic, így az a meccs és a Crvena Zvezda akkori magabiztos gyõzelme bejárta a világsajtót. Most természetesen jóval kisebb volt a felhajtás, viszont az izgalmak jóval nagyobbak. A Student Nis remekül kezdett és az elsõ negyedet 22-15-re meg is nyerték. A félidõre viszont egyenlített a belgrádi gárda és a harmadik negyed végére a vezetést is átvették. A záró szakaszt viszont 15-3-as sorozattal indította a Nis, ami döntõnek bizonyult.

A Crvena Zvezda veresége ellenére a helyszíni beszámolók méltatták Natasa Kovacevic teljesítményét, aki három triplát is értékesített és végül 12 ponttal zárt. Emellett leszedett két lepattanót és volt két gólpassza. A Crvena Zvezda a veretlen Radivoj Korac mögött továbbra is második, de mivel már négy veresége van, így az alapszakasz megnyerésére reális esélyük nem mutatkozik.

Hirdetés