Hirdetés
Archivum

Natasa Kovacevic visszavonul, klubvezetõ lesz a Crvena Zvezdánál:

:

Hirdetés

Még kedden tartott sajtótájékoztatót a Crvena Zvezda, melyen bemutatták a nõi kosárlabda szakosztályuk teljesen átszervezett vezetését. Natasa Kovacevic nem folytatja a játékot, a nõi szakosztály elnökeként dolgozik tovább a klubnál.

Fotó: www.kkcrvenazvezda.rs

Fotó: www.kkcrvenazvezda.rs

Natasa Kovacevic hatalmas akaraterõrõl tanúbizonyságot téve tavaly õsszel tért vissza a pályára egy speciális protézissel és a Crvena Zvezda színeiben végigjátszotta a szezont. Még egy évadot játékosként nem vállalt, de a Crvena Zvezdánál a lehetõ legkomolyabb feladat találta meg, hiszen a nõi kosaras szakosztály elsõ embere lesz. Székfoglalójában Kovacevic is elmondta: tisztában van azzal, hogy tapasztalatlan vezetõ, de egy olyan új szervezeti struktúra állt fel a klubnál, hogy a munkáját egy hétfõs elnökség segíti majd.

Megválasztása után Kovacevic hangsúlyozta: nem szerepelt a tervei között, hogy sportvezetõ lesz, de úgy érzi, hogy a klubját, sõt az egész szerb nõi kosárlabdát jelen pillanatban ebben a pozícióban tudja legjobban segíteni. A Crvena Zvezda nõi csapatánál szép feladat vár rá, hiszen az elmúlt évtizedben nagyon megkopott a klub hírneve. Székfoglalójában a legfontosabb célnak azt nevezte, hogy a csapatnak nagyobb megjelenési lehetõséget akar biztosítani az ismertsége révén és nagyon bízik benne, hogy ezáltal a támogatóknak is vonzóbbá tudja tenni a klubot.

A Crvena Zvezda 12 éve nem nyert trófeát nõi szinten Szerbiában és ezt a rossz sorozatot szeretnék megszakítani. Az elmúlt szezonban már döntõbe jutottak a bajnokságban. Kovacevic elsõsorban Crvena Zvezda hatalmas utánpótlás bázisára építene. Egy olyan élvonalbeli gárdát akarnak összerakni, ahol a fiatalokat hagyományosan 2-3 rutinosabb játékos segíti.

Hirdetés