Hirdetés
Archivum

NCAA: Barta Brigiék utolsó másodperces sikere:

:

Hirdetés

Az NCAA hétközi játéknapjain négy magyar érdekeltségû találkozót rendeztek. Az alábbiakban ezeket foglaljuk össze.

A Duquesne a University of Massachusetts gárdáját gyõzte le 67-52-re. A Duquesne az elsõ félidõben egy 16-6-os szériával alakított ki 10 pontos elõnyt. A második szakaszban ezt megduplázta és 58-38 után a Massachusetts már csak kozmetikázni tudott az eredményen. A Duquesne színeiben Szécsi Orsi 33 perc alatt 7 pontot és 4 lepattanót jegyzett. Szamosi Amadea 21 perc alatt 9 pontot és 4 lepattanót ért el.

Az Armstrong Atlantic State University csapata az Armstrong Pirates egy utolsó másodperces triplával 74-72-re verte a Francis Marion University gárdáját. A Francis Marion 72-65-re vezetett az utolsó négy percre fordulva és innen sikerült fordítania Barta Brigi és Bognár Hanna csapatának. Barta 19 perc alatt 10 pontot és 3 lepattanót szerzett, míg Bognár neve mellé 15 perc alatt 6 pont és 7 lepattanó került.

Tyler Carlson gyõztes triplája itt nézhetõ meg:

Az Oral Roberts University 70-56 arányban maradt alul az Abilene Christian University gárdájával szemben. A félidõben még 35-31-re vezetett a Balla testvérek csapata, de a második félidõben jelentõsen visszaesett a gárda dobóteljesítménye és eladtak 11 labdát. Ennek eredménye az lett, hogy ezt a szakaszt 39-21-re elbukták. Balla Dorka 15 perc alatt 7 pontig és 2 lepattanóig jutott, míg Balla Bernadett 29 perc alatt 2 pontot és 8 lepattanót szerzett.

Az Iowa Western Community College 74-58-ra verte a Northeast Community College együttesét. Itt a mérkõzés hajrájában alakult ki igazán nagy különbség. Csutorás Fanni 6 ponttal, 5 gólpasszal és 2 lepatatnóval vette ki a részét a sikerbõl.

Hirdetés