Hirdetés
Archivum

Négy csapat, egy közös ügy: négyszáznál is több csomag:

:

Hirdetés

A négy fõvárosi élvonalbeli nõi csapat összefogásával több mint 400 doboznyi karácsonyi ajándék gyûlt össze a rászoruló gyerekeknek az Age of Hope Ezer Gyerek Karácsonya kampányában. A csomagok az alapítvány önkénteseinek segítségével már megérkeztek a legszegényebb borsodi településekre

A négy fõvárosi élvonalbeli kosárlabdacsapat, az ELTE BEAC Újbuda, az MTK Budapest, az NKE-Csata és a Vasas Akadémia az Age of Hope Alapítvánnyal közös összefogást hirdetett december elején. Az egyedülálló kampány lényege az volt, hogy a budapesti klubok közösen kérték szurkolóikat, támogatóikat, hogy az ünnep közeledtével egy cipõsdoboznyi ajándékkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy a rászoruló gyerekeknek szebb, örömtelibb ünnepük lehessen.

Az összefogás csodás eredménnyel zárult: a négy egyesület gyûjtésében több mint 400 cipõsdoboznyi ajándék, rengeteg nem csomagolt adomány, összességében nem kevesebb, mint 5 mikrobusznyi adomány, valamint 100 ezer forintnyi pénzadomány gyûlt össze. Az adományok tegnap már útnak is indultak az alapítvány karácsonyi turnéjának keretében, és Átány, Told, Fáj, Fulókércs, Tomor, Abod, Szátok, Legénd, Nézsa, Nógrádsáp, valamint Romhány település gyerekeinek tették szebbé az idei karácsonyt. Az Alapítvány idei adománygyûjtése sikerrel zárult, hiszen a közös összefogásnak is köszönhetõen, jóval több, mint ezer doboznyi adomány gyûlt össze, szebbé, mosolygósabbá, vidámabbá varázsolva ezzel ezernél is több gyerek ünnepét.

Köszönjük mindenkinek, aki közös felhívásunkra reagálva hozzájárult a kezdeményezéshez és ezúton is kívánunk mindenkinek Boldog, Békés Ünnepet!

ELTE BEAC Újbuda, MTK Budapest, NKE-Csata és Vasas Akadémia

Hirdetés