Hirdetés
Utánpótlás

Négy között a Kecskemét a kadetteknél

Kecskeméti KA/A - Zsíros Akadémia Kőbánya/A 65-53 (19-14, 9-12, 20-16, 17-11)

Nemzeti Leány Kadett Bajnokság
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia
Farkas Péter Gábor, Horváth Andreasz, Kiss Bálint (Téczely Tamás)

Kecskeméti KA/A: Tózer 7, Rácz 9/3, Sinka-Pálinkás 29/3, Balla, Hévizi 2. Csere: Viczián 2, Molnár, Lenkei 6, Samu 2, Gergő 2, Máté-Tóth 6, Bagi.

Zsíros Akadémia/A: Josepovits 6, Pelle 7, Fodor 6, Szeles 7, Kálmán 8/6. Csere: Harsági 14/6, Pásztor, Zwick 5, Kerti, Takács N., Takács M.

Fotó: NKA Pécs

Hirdetés

A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság “A” döntőjének pénteki játéknapján a B-csoportban a Kecskeméti KA a Zsíros Akadémia Kőbányát 65-53-ra legyőzte. A kecskemétiek a sikerükkel készülhetnek az elődöntőre.

Nyilatkozatok

Halmai Gábor (vezetőedző, Kecskeméti KA): Köszönjük a sportszerű mérkőzést a Zsíros Akadémiának! Gratulálok a lányoknak! Büszke vagyok rájuk. Szerintem történelmet írtunk az Akadémia történelmében.

Sámuel Gergely (vezetőedző, Zsíros Akadémia Kőbánya): A hozzáállásunkkal és küzdőszellemünkkel semmi gond nem volt. Jó felfogásban játszottunk, de az ellenfelünk sokkal stabilabban és tudatosabban kosárlabdázott. Sajnos ilyen kevés dobott góllal nem lehet rangadót nyerni. Gratulálok a Kecskemét csapatának, akik bizonyították, hogy mikor kell igazán jó teljesítményt nyújtani, és magabiztosan nyerni. Nem kell szégyenkeznünk, megtettünk mindent, de a jobb csapat nyert.

STATISZTIKA ITT 

Hirdetés