Hirdetés
Európa

Négy magyarországi légióssal a szerb válogatott:

:

Hirdetés

Pénteken hivatalosan is bemutatta a február 6. és 9. között megrendezésre kerülő olimpia-selejtezőre készülő 16 fős bő keretét a szerb válogatott szakmai stábja.

Marina Maljkovic korábbi nyilatkozatai, illetve az őszi Eb-selejtezők tapasztalata alapján nagy meglepetéssel nem találkozunk a kerethirdetés alkalmával. Az őszi válogatott programhoz képest a legnagyobb különbség, hogy Sonja Vasic (Petrovic) felépült sérüléséből és bevethető.

A magyarországi légiósok közül ismét lehetőséget kap Sopronból Jelena Brooks, Aleksandra Crvendakic és Tina Krajišnik, illetve a DVTK-ból Maja Škorić. Szerbia ellenfelei USA, Mozambik és Nigéria lesznek. A tornáról a már olimpiai kvótával rendelkező Egyesült Államok mellett a két legjobb szerez részvételi jogot a 2020-as tokiói olimpiára.

A szerb válogatott bő kerete: Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Miljana Bojović, Jovana Nogić, Snežana Bogićević, Aleksandra Stanaćev, Ana Dabović, Maja Škorić és Tina Krajišnik.

A torna programja

Február 6., csütörtök

17:00 Nigéria – Mozambik
20:00 USA – Szerbia

Február 8., szombat

17:00 Szerbia – Nigéria
20:00 Mozambik – USA

Február 9., vasárnap

17:00 Szerbia – Mozambik
20:00 Nigéria – USA

Fotó: KSS.rs

Hirdetés