Hirdetés
Európa

Négy mérkőzés jön az Euroligában:

:

Hirdetés

Szerdán négy mérkőzést rendeznek a női kosárlabda Euroligában.

Az A-csoportban egyetlen összecsapás lesz, ezen az Atomerőmű KSC Szekszárd fogadja az elmúlt évad ezüstérmesét, a bombaerős kerettel rendelkező Perfumerias Avenida Salamancát. Horváth Zsófia, a szekszárdiak másodedzője részletesen nyilatkozott lapunknak a várakozásairól.

A B-csoportban a Sopron Basket látja vendégül a Galatasaray-t. Laczka Miklós, a soproniak másodedzője nyilatkozott lapunknak a találkozót megelőzően a csapat felkészülésérésől és a várakozásairól.

A szombaton Sopronba érkező Fenerbahce az Arka Gdyniával mérkőzik. A Covid miatt a Fenernek volt egy kéthetes kényszerszünete. A hétvégén az Ormanspor legyőzésével tértek vissza. A döcögős évkezdet után rendezték a sorokat, a november 2-án Schióban elszenvedett vereségük óta az elmúlt 16 tétmeccsükből egyet veszítettek. A csooprt legnagyobb esélyesei. A lengyeleknek pedig már az Európa Kupára is csak matematikai esélyeik vannak. Nagy csatát ígér a Famila Schio és a Dinamo Kurszk összecsapása. A Schio is több, mint kéthetes kényszerszünet után kezdte ledolgozni elmaradásait. A hétvégén meggyőző játékkal a Gdyniát verték. A Kurszkot láttuk a Sopron ellen, majd a hétvégén az Orenburg legyőzésével javítottak.

Menetrend

A-csoport

18:00 Atomerőmű KSC Szekszárd – Perfumerias Avenida Salamanca

B-csoport

18:30 Fenerbahce – Arka Gdynia
19:30 Famila Schio – Dinamo Kurszk
21:00 Sopron Basket – Galatasaray

A mérkőzések élőképes közvetítése a FIBA YouTube csatornáján látható, az élő statisztikák a sorozat hivatalos honlapján érhetőek el.

A csoportok állása

A-csoport

B-csoport

Hirdetés