Hirdetés
Archivum

Négy mérkõzés szombaton a hazai élvonalban:

:

Hirdetés

Szombaton négy mérkõzésre kerül sor a hazai élvonal 21. fordulójában. Az alábbiakban az élõ eseménykövetéshez ajánlunk linkeket, illetve olvashatóak korábbi beharangozóink.


Élõképes közvetítés ITT látható a mindiGO Sport felületén

Élõ statisztika IDE KATTINTVA érhetõ el 

 

Menetrend

16:00 ELTE BEAC Újbuda – Sopron Basket
18:00 Vasas Akadémia – ZTE Nõi Kosárlabda Klub
18:00 VBW CEKK Cegléd – Atomerõmû KSC Szekszárd
18:00 MTK-Budapest – Aluinvent DVTK

  

BEHARANGOZÓ

Szombaton négy mérkõzést bonyolítanak le. A címvédõ Sopron Basket 16 órától az ELTE-BEAC Újbuda vendége lesz. A soproni csapat magabiztos gyõzelem reményében léphet pályára. Ahogy közeledik az újabb hazai rendezésû Euroliga Final Four, nyilván Sopronban már egyre inkább az arra való felkészülés kerül a középpontba. A BEAC-nak matematikai esélye a felsõházi rájátszásra már nincs, de új légióssal kiegészített keretével két jó meccset játszott a ZTE-vel. Ezek a teljesítmények pedig az alsóházi rájátszásban igazán kamatozhatnak. Az Aluinvent DVTK a múlt heti szekszárdi sikerével nagy lépést tett az alapszakasz második helye felé. Ezt a kedvezõ pozícióját erõsítheti meg szombaton 18 órától, amikor az MTK vendége lesz. A sereghajtótól meglepetés lenne egy szorosabb találkozó kikényszerítése.

Szintén szombaton 18 órától lép pályára az Atomerõmû KSC Szekszárd a VBW CEKK Cegléd vendégeként. Sorozatban három mérkõzést nyert a CEKK, amivel rájátszást érõ helyre lépett elõre a tabellán. Bár a szekszárdi keret erõsebb, jobb szerkezetû, több variációs lehetõséget kínál, de ilyen elõzmények után így is maximális koncentrációra lesz szüksége a gyõzelem megszerzéséhez a ceglédi csarnokban. A ZTE NKK eközben a Vasas Akadémia otthonában szerepel. Ugyanez mondható el itt is, tehát a bajnoki tabellán jelenleg 4. pozícióért küzdõ ZTE esélyesebb, de ezen fölénye érvényesítésében nem lesz egyszerû dolga. Különösen úgy, hogy a BEAC ellen az elmúlt hetekben két alkalommal akadtak nehezebb peridusai a zalaegerszegi gárdának. A Vasast továbbra is szervezett játék, eredményes teljesítmények és tisztes helytállás jellemzi. Még a rájátszásra is van matematikai esélye, ami tovább emeli az összecsapás tétjét.

Hirdetés