Hirdetés
Archivum

Nem a magyar játékosok estéje volt az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfõre virradóra ismét nagyüzem volt az NCAA nõi kosárlabda bajnokságában. A magyar játékosok egyetemei nem ünnepelhettek gyõzelmeket.

A Duquesne Pittsburghben városi rangadót játszott az University of Pittsburgh csapata ellen és 67-57-es vereséget szenvedett. A találkozó utolsó 5 percében egy 11-4-es futás döntött. Ezzel nõtt az University of Pittsburgh elõnye 10 pont fölé, ahonnan már a Duquesne nem tudott visszakapaszkodni. Szécsi Orsi 29 perc alatt 6 pontot és 4 lepattanót jegyzett. Szamosi Amadea nem lépett pályára.

A Dartmouth a 37. Blue Sky Classic nyitó napján a LaSalle csapata ellen lépett pályára és szenvedett 54-43-as vereséget. A pontszegény találkozón a két csapat között már a félidõre 10 pontos differencia alakult ki. A Dartmouth 35-28-nál 7 pontra feljött, de ennél közelebb nem került. Szabó Fanni 33 perc alatt 5 pontot és 3 lepattanót szerzett.

Az Oral Roberts University Balla Dorkával és Balla Bernadettel a soraiban 89-52-re maradt alul Nebraskában a University of Nebraska-Lincoln együttesével szemben. A félidõben már 38 pont volt a két csapat között. Balla Dorka 11, Bernadett 21 percet töltött a pályán. Egyikük sem szerzett pontot.

Ebbõl az évbõl egyetlen magyar érdekeltségû találkozó maradt hátra, melyen hétfõrõl keddre virradóra a 37. Blue Sky Classic második napján a Massachusetts Egyetem lesz a Dartmouth ellenfele.

Hirdetés