Hirdetés
Archivum

Nem sikerült a bravúr Honti Katáéknak Jekatyerinburgban:

:

Hirdetés

Kedden egy mérkõzéssel kezdetét vette a nõi kosárlabda Euroliga utolsó fordulója. Ezen a Jekatyerinburg 74-61-re verte a Schio-t.

Mindkét csapat magabiztos bajnoki sikerrel a háta mögött érkezett a találkozóra. A Jekatyerinburg Diana Taurasi földöntúli teljesítményével az Orenburgot ütötte ki és ez a lendület az olasz bajnok ellen is folytatódott. 7-6 után az elsõ negyedben egy 19-5-ös szériát produkált a Jekatyerinburg, amivel 26-11-es elõnyre tettek szert az elsõ szakasz végére. Ezzel lényegében 10 perc alatt eldõlt a gyõztes kiléte.

A második szakaszban elõbb 10 pontra olvadt a differencia, majd ismét megugrott a különbség. A félidõben már 49-24 állt az eredményjelzõn. A harmadik szakaszt 11-0-val kezdte a Schio és ekkor Olaf Lange idõt is kért. A Jekatyerinburg összekapta magát és a folytatásban könnyedén tartotta kézben az irányítást. A harmadik és a negyedik negyedet a Schio megnyerte és a látottak alapján egy teljesen vállalható vereségre mentette a csatát.

Az orosz csapatból Diana Taurasi és Candace Parker 19-19 pontot szerzett. A Schiónál Honti Kata 22 perc alatt 6 pontot és 1 gólpasszt jegyzett.

Eredmény
UMMC JEKATYERINBURG – BERETTA FAMILA 74-61 (26-11, 23-13, 13-24, 12-13)

Hirdetés