Hirdetés
Magyarország

Nem utazik Jekatyerinburgba a Szekszárd, a vasárnapi PEAC elleni bajnoki is halasztásra kerül:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Ahogy arról röviden beszámoltunk, halasztásra került a csütörtöki UMMC Jekatyerinburg – Atomerőmű KSC Szekszárd Euroliga. A szekszárdi klub az alábbi tájékoztatást adta, melyből az is kiderül, hogy a vasárnapi NKA Universitas PEAC elleni összecsapást is új időpontban kell megrendezni

Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mivel csapatunk több játékosának a koronavírustesztje pozitív lett, a csütörtökre tervezett, Jekatyerinburg elleni Euroliga-mérkőzésre nem utazunk el. Emellett a vasárnapi, PEAC elleni bajnoki mérkőzésünket is elhalasztjuk, a pozitív teszteket igazoló okmányokat elküldtük a versenyirodának. Az orosz klubot és a nemzetközi szövetség (FIBA) illetékes részlegét tájékoztattuk az esetről, a találkozót egy későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban játsszuk le.

Szabó Gergő ügyvezető a történtekkel kapcsolatban elmondta, a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegek mielőbb felgyógyuljanak és hogy az elhalasztott találkozókat minél hamarabb sikerüljön pótolni. Szurkolóink megnyugtatása végett Szabó azt is hozzátette, szerencsére a fertőzöttek közül többen vagy tünetmentesek, vagy csak minimális tüneteket tapasztalnak.

Hirdetés