Hirdetés
Archivum

Német és cseh ellenfelei lesznek Trutnovban a PINKK-nek:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK részvételével zajló kolozsvári és losonci torna, illetve a Gyõrrel a mezõnyben megrendezésre kerülõ jekatyerinburgi szezonnyitó után egy újabb magyar érdekeltségû külföldi seregszemle programja vált véglegessé. A szeptember 7. és 9. között zajló hagyományos trutnovi megmérettetésen a PINKK Pécsi 424 csapatának cseh és német ellenfelei lesznek.

Ezúttal hat együttes részvételére számítanak Trutnovban, ahol hosszú évek után elõször nem a Mekr’s nevû hegesztési kellékekkel foglalkozó vállalat lesz a torna névadója. A helyi önkormányzat támogatja idén a rendezvényt és ezért lesz a hivatalos neve Trutnovi Nemzetközi Torna.

A PINKK Pécsi 424 az A-csoportba került, ahol a német bajnok TSV Wasserburg és a cseh ezüstérmes DSK Basketball Nymburk lesznek a riválisok. A torna B-csoportját a házigazda Loko Trutnov mellett a német SV Halle Lions és a cseh Sokol Hradec Kralove alkotja.

Ami az elõzetes programtervet illeti, a PINKK szeptember 7-én szerdán 19 óra 30 perctõl a Wasserburg ellen mutatkozik be. Másnap 13 óra 30 perctõl játszanak a pécsiek a Nymburk gárdájával. A lebonyolítás nagyon egyszerû, a két csoport gyõztese mérkõzik a záró napon a döntõben, a második pozícióban záró csapatok játszanak a 3. helyért és a harmadik helyezettek pedig az 5. helyért.
 

További információk a torna honlapján

Hirdetés