Hirdetés
Európa

Nevena Jovanovic ponterős játéka a Sleza Wroclaw hazai tornáján:

:

Hirdetés

A hétvégén hazai pályán rendezett felkészülési tornát a Sleza Wroclaw. Nevena Jovanovic egyre jobb formát mutat a lengyel élcsapatnál.

Fotó: koszykowka.slezawroclaw.pl

A Wrocławska Iglica tornán a házigazda Sleza Wroclaw mellett az AZS Uniwersytet Gdański, az Artego Bydgoszcz és a CCC Polkowice vett részt. Egy héttel a bajnoki rajt előtt, amikor a Wroclaw a Wisla Krakow vendége lesz, ez egy rangos és értékes erőfelmérő volt Nevena Jovanovicék számára.

Az első napon a Ślęza Wrocław az AZS Uniwersytet Gdański alakulatát 88-53-ra verte. Már a 21-7-es első negyedben eldőlt a találkozó, melyen Jovanovic 9 pontot szerzett. A másik találkozón az Artego Bydgoszcz a CCC Polkowice-t győzte le 70-65-re.

Vasárnap került sor a két győztes között a fináléra. Ezen az Artego Bydgoszcz 73-71-re verte a Sleza Wroclaw-ot. Fordulatos összecsapás volt, ahol a harmadik negyed végén 7 ponttal vezetett a Bydgoszcz. Innen jött vissza a Wroclaw és még az utolsó percben is 71-71 állt az eredményjelzőn. Végül azonban a döntő találatot a vendégek szerezték. Nevena Jovanovic a vereség ellenére a mezőny legjobbja volt, 17 ponttal zárt. A bronzmérkőzésen a CCC Polkowice az AZS Uniwersytet Gdański-t 94-54-re múlta felül.

Hirdetés