Hirdetés
Archivum

Nicole Ohlde a Tulsa Shock színeiben folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

A címvédõ Phoenix Mercury jelentõsen megerõsítette a keretét a szezon hátralévõ részére, miután egy csereüzlet keretében a ligatutolsó Tulsa Shock-tól megszerezték Kara Braxton –t .  A 4-es, 5-ös poszton bevethetõ játékos 9.3 pontot és 4.6 lepattanót átlagolt ebben a szezonban. Braxton hatalmas rutinnal rendelkezik, tagja volt a még Detroitban játszó Shock 2006-os és 2008-as bajnokcsapatának.

A Mercury nagy árat fizetett a komoly erõsítést jelentõ játékosért, mivel Nicole Ohlde játékjogát és egy 2011-es elsõ körös draftjogot kellett átpasszolniuk az eddig keveset mutató Shock-nak.

„Nehéz döntést kellett meghoznunk, mivel Ohlde tagja volt a 2009-es bajnokcsapatunknak. Az idei évad és a jövõ szempontjából azonban Braxton hatalmas erõsítés számunkra. Két bajnokságot is nyert már. Egyike azon játékosoknak, akik több poszton is klasszis teljesítményre képesek.” – mondta Corey Gaines, vezetõedzõ.

Diana Taurasi is hasonló véleményen volt, mint a szakvezetõ. „Kara más dimenzióba helyezheti a csapatot a palánk alatt nagy testének köszönhetõen. Egy gyõztes típusú játékosról van szó, aki két bajnoki címet ünnepelhetett már.” – nyilatkozta Taurasi.

Hirdetés