Hirdetés
Archivum

Nõi kosaras karácsony a nagyvilágból:

:

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk évrõl évre ötletesebb megoldásokkal találkozhatunk az Interneten az ünnepek környékén. A nõi kosárlabda klubok is kitesznek ilyenkor magukért. A magyar együttesek a honlapjaikon köszöntötték a híveiket, érdemes ellátogatni hozzájuk. Az alábbiakban külföldrõl gyûjtöttünk néhány kedves karácsonyi üdvözletet egy csokorba.

Az összeállítás élére kívánkozik az egyik belga elsõ osztályú együttes formabontó karácsonyi üdvözlete, mely biztosan rengeteg új hívet szerez a hölgyeknek.

Ötletesség terén a Bourges viszi a prímet. Egy e-book jellegû megoldásban minden játékosuk saját anyanyelvén köszönti a szurkolókat.

Igen nagy aktivitást mutattak a lengyel klubok is. A képen a krakkóiak jókívánságai.

Gdynia.

Gorzow.

Olaszországban a Taranto a honlapján egy kis desing módosítással várta a szurkolókat.

Schióban a logó kapott egy mikulás sapkát.

A horvát Gospic egy egyszerûbb megoldást választott.

Rigában kis vers is jutott a szurkolóknak.

Brno.

Annak ellenére, hogy a WNBA küzdelmei csak júniusban kezdõdnek, a tengerentúlon sem feledkeztek meg a szurkolókról. New Yorkban Cappie Pondexter mosolygós fotója fogadja a csapat honlapjára tévedõket.

A Los Angeles Sparks a hagyományaiknak megfelelõen jótékonykodott. A képen a csapat figurája egy civil szervezet rendezvényén látható.

A Chicago Sky egy ötletes videós összeállítással készült, mely ITT tekinthetõ meg.

A Tulsa Schock az egyik leglátványosabb videóval állt elõ, mely ITT érhetõ el.

Szerkesztõségünk egybehangzó döntése alapján a legötletesebb a Phoenix Mercury volt, akik a humoros kép mellé és sokáig emlékezetes videót is készítettek.

A Phoenix Mercury videója:

Hirdetés