Hirdetés
Archivum

Nõi Kosárlabda Liga Raiffeisen Bank Nyitóforduló 2010:

:

Hirdetés

Példátlan összefogásnak lehetnek szemtanúi azok, akik kilátogatnak a Kõbányai úti FTC csarnokba szeptember utolsó hétvégéjén. Ekkor rendezik a Nõi Kosárlabda Liga Raiffeisen Bank Nyitóforduló 2010-et. A legmagasabb osztályban 12 csapat lép parkettre, és 13 csapat hirdeti a magyar kosárlabdázás összefogását a sportág további népszerûsítéséért.

A két nap alatt egy helyszínen hat mérkõzést, a nõi kosárlabda bajnokság teljes elsõ fordulóját tekinthetik meg az érdeklõdõk. A színvonalas mérkõzések mellett egy, a magyar sportban eddig példa nélküli fotózáson is részt vesznek a kosárlabdázó hölgyek. A teljes magyar nõi elsõ osztály mezõnye, a szebbik nem több mint 150 képviselõje áll össze egy fénykép erejéig, amely a 2010-2011-es bajnokság és a magyar kosárlabdasport összefogásának jelképe lesz. A szervezõk – a Nõi Kosárlabda Liga, a Nanette-FTC, valamint a Sport&Media Kft. – gondoskodnak arról, hogy a szépséget, az összefogást és a sportot jelképezõ fotó minden városban, ahol a nõi kosárlabda az élvonalban képviselteti magát, a kosárlabdázásért és a szép hölgyekért rajongók számára jól látható helyre kerüljön.
 

S hogy emberileg is közelebb kerülhessenek egymáshoz a játékosok, vezetõk és szponzorok az elsõ nap lezárásaként egy közös szezonnyitó bankettre kerül sor remélve, hogy a „kosárlabdacsalád” egy igazán soktagú közösséggé válik. Nem titkolt célja a rendezvénynek a hazai nõi kosárlabda népszerûsítése és egyben az emberek megismertetése ezzel a nagyszerû és igencsak szerethetõ sportággal. A rendezvény tehát jóval több mint 6 mérkõzés egy helyszínen, az igazi mondanivaló a mérkõzések mögött rejlik: az összefogás, a nõi szépség, Magyarország és egyben a magyar sport hirdetése a kosárlabda eszközeivel!


A mérkõzések idõpontjai:

09.25. (szombat)
14:00 BEAC – Seat LamiVéd Gyõr
16:15 BSE – Atomerõmû Szekszárd
18:30 Nanette FTC – MKB-Euroleasing Sopron


09.26. (vasárnap)
14:00 Ceglédi EKK – Szeviép Szeged
16:15 Pécs 2010 – ZTE NKK
18:30 Vasas Csata – Szolnoki NKK

Az eseményrõl bõvebb információ:

http://fradikosar.hu/nyitofordulo/

Hirdetés