Hirdetés
Archivum

November 27-én utánpótlás-konferenciát rendeznek a Testnevelési Egyetemen:

:

Hirdetés

Nyolcadszor rendeznek konferenciát az utánpótlás-nevelésrõl, az ideire november 27-én, a Testnevelési Egyetem nagyelõadójában kerül sor.

Forrás: MTI

A szervezõ Utanpotlassport.hu tájékoztatása szerint a konferencia témája ezúttal az utánpótláskorból kinövõ fiatalok problémái, a beilleszkedés megkönnyítése, az olimpiai dobogóra vezetõ út, a korosztályváltás kapcsán felmerülõ kérdések és válaszok. A rendezvény idén elõször egyben a szakmai együttmûködõ partner, a Magyar Edzõk Társasága által ajánlott program a kiemelt edzõk kreditrendszerû továbbképzésében.

A konferencia fõvédnöke Szabó Tünde sportért felelõs államtitkár, elõadói között pedig szerepel Köpf Károly, a Magyar Edzõk Társasága titkára, Pavlik Gábor egyetemi tanár, az olimpiai bajnok vízilabda-válogatott korábbi sportorvosa, Sós Csaba, a TE tanszékvezetõ egyetemi docense, az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Lénárt Ágota egyetemi docens, a TE Pszichológiai és Sportpszichológiai Tanszékének vezetõje.

Az eseményen több sportág – asztalitenisz, kézilabda, kosárlabda, tenisz – képviselteti magát elõadókkal. Hallható lesz Szita Márton többszörös korosztályos Európa-bajnoki érmes, 23 éves asztaliteniszezõ, Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetõje, Németh András, a Váci Nõi Kézilabda SE szakmai igazgatója, Bodnár Péter, a kosárlabda szövetség fõtitkára, Valkusz Máté 20 éves teniszezõ, korábbi junior-világranglistavezetõ, a Davis Kupa-válogatott tagja, Valkusz Valéria, Máté édesanyja, menedzsere, valamint Kuhárszky Zoltán, Máté edzõje, korábbi Davis Kupa-kapitány.

Részletes program, részvételi feltételek és jelentkezés: http://www.utanpotlassport.hu/egy-nap-az-utanpotlasert/

Hirdetés