Hirdetés
Archivum

Novotny Zoltán közvetíti szerdán a Sopron meccsét:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján több információt nyilvánosságra hozott a szerdai Fenerbahce elleni sorsdöntõ Euroliga negyeddöntõ mérkõzéssel kapcsolatban. A találkozót a FIBA YouTube csatornáján és Facebook-on Novotny Zoltán kommentálásában követhetjük.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

A szombati pihenõnap után csapatunk vasárnap délben elkezdte a felkészülést a szerdai Fenerbahce elleni csatára. Természetesen a háttérstáb is lázasan készül az év idei legfontosabb mérkõzésére, mely iránt óriási az érdeklõdés.

A szerdai bravúr óta rengeteg érdeklõdõ és bíztató telefont, üzenetet kaptunk, és nem csak Sopronból. A telt ház garantált, és mivel csak a helyszínen árusítunk majd jegyeket, elõvételben nem, így arra kérünk mindenkit, hogy idõben jöjjön ki az Arénába. Legyen már a bemelegítés alatt olyan hangulat a csarnokban, hogy a feldobáskor lélektani elõnybõl kezdjük a mindent eldöntõ ütközetet.

A jegyeket ezúttal is egységesen, 2000 forintért válthatják meg a Novomatic Arénába kilátogatók. A kapuk szerdán 16.30 órakor nyitnak. A szezonra szóló bérleteink természetesen érvényesek, de a 14 év alattiak és a 70 év felettiek is ingyenesen szurkolhatják végig a találkozót!

Aki nem tudja megoldani, hogy a helyszínen drukkoljon csapatunknak, vagy a világ más táján él, de az interneten követné élõben a mérkõzést, azoknak is szeretnénk minõségi élményt biztosítani. Az Euroliga Youtube csatornáján és klubunk Facebook oldalán is élõben követhetõ majd az összecsapás, melynek Novotny Zoltán, a 2009-es FINAL4 magyar hangja lesz a kommentátora. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Rádió örökös tagja, sok emlékezetes magyar sportesemény riportere elvállalta a felkérésünket!

Bízzunk benne, hogy fülsüketítõ hangzavar lesz körülötte! Minden torokra szükségünk lesz! Hajrá Sopron!

Hirdetés