Hirdetés
Archivum

Nyári munkában a BEAC játékosai:

:

Hirdetés

Idén is szerepel a BEAC programjában nyári edzésmunka. A klub honlapjának tájékoztatása szerint az elsõsorban egyéni képzésre épülõ munkát ezúttal színesíti, hogy az utánpótlás és a felnõtt csapat tagjai közösen dolgoznak. Részletek és galéria a klub összeállításában.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda/Girgász Péter

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda/Girgász Péter

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem állt meg az élet szakosztályunknál a nyár beköszöntével. Az elsõsorban egyéni képzésre épülõ munkát azonban színesíti, hogy utánpótlásunk és felnõtt csapatunk tagjai ezúttal közösen dolgoznak

A legutóbbi nyárhoz hasonlóan az idei évben is zajlik a munka szakosztályunknál a nyári idõszakban. Balogh Judit, felnõtt csapatunk vezetõedzõje hetente háromszor tart edzést az éppen a fõvárosban tartózkodó csapattagoknak – és ezúttal nem csak a felnõtteknek. Kezdeményezésére ugyanis idén az utánpótlásunk tagjai is bekapcsolódhattak a nyári munkába.

Az utánpótlás edzõk javaslata alapján (és természetesen a nyaralásokat is figyelembe véve) minden edzésen 2-2-2 serdülõ, kadett és junior játékos kap lehetõséget arra, hogy részt vegyen a Balogh Judit vezette edzésen, a felnõttekkel közösen. Ebben az idõszakban elsõsorban az egyéni képzésen van a hangsúly, a fiatalok számára ugyanakkor ez egy remek lehetõség arra, hogy megtapasztalhassák a felnõtteknél zajló munka jellegét, egy kicsit betekintést nyerjenek abba, hová juthatnak el hosszú évek kemény, kitartó, lelkiismeretes munkájával.

Hirdetés